Om företaget

Ampere El & Tele, drivs av mig Pär Thörn, ett El-företag med inriktning på säkra och hållbara elinstallationer. Dessa ska under många år ge kunden en problemfri el-anläggning.

Personlig service

Jag utför stora och små installationer, inom det flesta miljöer. Mina kunder består av både privatpersoner och företag. Med en tydlig inriktning på personlig service och kvalitetstänkande skapas förtroende och goda relationer med mina kunder.

Historik

Företaget Ampere El & Tele startades år 2001, dessförinnan bistod jag Långhundra Elektriska med mina tjänster. Efter att åren gick så växte en egen kundkrets fram och den största delen i dagens verksamhet består mest av fasta återkommande nöjda kunder. Jag fortsätter samarbetet med L-100 El när behov föreligger åt båda håll. Ytterligare samarbeten förekommer med andra företag för att kunna genomföra större entreprenader.

Vanliga Tjänster jag utför

Vår vardag är omväxlande och givande.
Detta är några exempel på typer av installationer som jag har utfört.

  • ROT-arbeten vid Ombyggnationer samt Renovering.
  • Nyinstallation vid Utbyggnad, Nyproduktion, av villa ex.
  • Datanätverk – Kat 5, duger till det mesta.
  • Takvärme – Snösmältning samt förhindrande av isbildning.
  • Lantbruk – med allt vad det innebär i El-tjänster

Kvalitet och säkerhet

Materialet som används i installationerna är endast det bästa på marknaden. Jag använder fabrikat som Eljo, Elko, Ericsson och T2. Det är bara några av de fabrikat som lagerförs i den servicebil som tjänar som hjärtat i verksamheten. Där finns det mesta för att möta spontana beställningar när jag redan är på plats.

Fackmannamässigt utfört

För att bedriva elfirma krävs en allmän behörighet för el och elsäkerhet. Givetvis innehar jag elbehörighet, trygghetsförsäkring samt F-Skattsedel. Företaget Ampere el & tele har god kreditvärdighet hos leverantörerna vilket borgar för trygga leveranser för dig som kund.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Elektriker från Knivsta Uppsala

Välkommen att kontakta mig hur jag kan hjälpa dig i nästa byggprojekt!

Efter
Före